Annons

Mamma lämnar bebisen i varm bil för att äta frukost – återvänder och upptäcker det fruktansvärda

Annons

Vi befinner oss på en solig parkering till ett mexikanskt köpcentrum och några förbipasserande hör ljud ifrån en bil. De går närmare och upptäcker att det finns en väldigt liten flicka i baksätet som gråter desperat. Bilen är stängd och medan de försöker hitta föräldrarna försöker en av dem hjälpa den lilla flickan på bästa sätt. Han lägger ett litet bord på biltaket för att skydda henne från solen men hon är redan väldigt röd. Till slut hittar de flickans mamma...

Närmare ett tragiskt slut kan man inte komma.

När de märkte vad som höll på att hända gick en av de anställda på parkeringen in i köpcentret för att förstå vem bilen tillhörde. När han fann ägaren och mamman till flickan satt hon på ett café med sina vänninor.

Det är inte tydligt om kvinnan medvetet lämnat dottern i bilen innan hon gick in för att fika eller om hon glömt henne, något som tyvärr ibland händer. Faktum kvartstår att bilrutorna var stängda och att temperaturen inne i bilen hade fått flickan att bli mycket röd.

Vi återberättar den här händelsen för att påminna om att även om inte temperaturen ute är särskilt hög så kan den inne i bilen vara många grader högre. Detta är mycket riskfyllt för alla levande varelser som blir lämnade där inne, barn eller djur, något som aldrig bör göras, inte ens i några få minuter.

En person filmade när kvinnan tog ut flickan ur bilen, man ser tydligt hur överhettad och desperat hon var.

Skamsen över vad som hänt, bad kvinnan om ursäkt och försökte dölja sitt ansikte.

”Stackars bebis, hon är ju helt lila i ansikte”, sade ett av vittnena.

”Korkade mamma, bär iväg bebisen och ta henne härifrån”, sade en annan.

Andra människor som befann sig på parkeringen kallade henne ironiskt för ”årets mamma”. På sociala medier har bilderna också delats vidare med hashtaggen #MadreDelAño

Titta på klippet nedan och dela gärna vidare för att varna andra att inte göra samma misstag!

Annons