Mamma skickar dolt meddelande i en pizzabeställning - när pizzabudet förstår vad som händer reagerar han direkt!

Cheryl Treadway, en mor till tre barn, levde i en mardröm. Hon var en fånge i sitt eget hus med sin pojkvän Ethan Nickerson som hade allvarliga drogproblem.

Cheryl och Ethan bråkar en dag år 2015, och grälet gick småningom alldeles för långt. Ethan hotade Cheryl och barnen med en kniv - hon stängde därför in sig i ett rum med barnen i flera timmar.

Men så småningom fick Cheryl en idé. Hon övertygade Ethan om att barnen var hungriga och föreslog att de skulle beställa en pizza hem.

'

Efter att hon försiktigt tjatade på honom, gav han tillslut telefonen till henne och sa att hon kunde beställa pizzan via en app - så han kunde se till att hon inte kunde kalla på hjälp. Så snart Cheryl gjort beställningen så slet han telefonen från henne och tvingade henne in i sovrummet igen.

Vad han inte visste var att Cheryl redan hade lyckats signalera att hon behövde hjälp. I kommentarerna som vanligen används för att boka sås och andra tillbehör, hade hon skrivit ett rop på hjälp.

- Hjälp mig. Ring 112 för mig.

När pizza-bagaren läste ordern, insåg han genast att något var fel och ringde polisen och skickade dem till den adress som fanns i beställningen.

Polisen kom till huset och Ethan vägrade att öppna dörren. Efter en halvtimme insåg han att det var meningslöst och han gav upp.

Ethan greps omedelbart och familjen kunde åter känna sig trygga tack vare Cheryls fyndiga idé.

Hon räddade både sig själv och sina tre barn från en potentiellt dödlig utgång.

En mamma finner alltid en väg - DELA gärna denna historia om du tycker att Cheryl var kvicktänkt!

Dela på Facebook