Annons

Mamma skickar ut pojke för att skotta snö: 20 sekunder senare får han en insikt som lyser upp hela nätet

Annons

Vinter har verkligen kommit på riktigt men många av oss redo att kasta våra snöjackor i garderoben. Men tyvärr är det flera månader kvar innan det varma vädret är över oss och vi kan plocka fram badkläderna och glida ner till stranden.

Även om det är flera månader kvar till sommaren var den här lilla pojken trött på att leka inomhus och ville gå ut. Efter lite tjat gick hans mamma med på sonens tjat.

Mamma klädde honom varmt och skickade glatt ut honom i snön. Men efter bara tio minuters lek var hade den här pojken fått nog.

Det finns faktiskt psykisk åkomma som drabbar vissa på vintern. Detta tillstånd kallas Seasonal Affective Disorder (SAD) och det har några potentiellt allvarliga komplikationer.

De som diagnostiseras med SAD är mer benägna att uppleva ångest och sorg, blir ofta tillbakadragna och kan ha problem att somna om kvällarna. Lyckligtvis lider denna lilla pojke inte av SAD!

Han ville bara komma ut ur huset och sträcka benen lite. Men det är vad som händer efter att han är ute som har fått tusentals att skratta!

Efter att ha slagit snöskyffeln i marken ber han till Jesus om lite varmare väder.

Titta på klippet nedan och dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook om du också längtar efter sommaren!

Annons