Mamma vill lämna tillbaka oanvända bebiskläder – kassörskan hyllas nu för sitt agerande

Gravida Jacinta Masters från Australien hade hoppats att denna dagen aldrig skulle komma. Hon var tvungen att föda sitt dödfödda barn på sjukhuset, och vad hon upplevde när hon skulle lämna tillbaka babykläder till affären, beskriver hon i denna rörande Facebook post:

ja

Det här är ett öppet brev till Jo, den vackra kvinnan som hjälpte mig på Best and Less imorse.

Du kände inte mig. Men jag kom till Best and Less imorse för att lämna tillbaka några väldigt speciella kläder som jag köpt åt bebisen jag bar på.

Jag fick förklarat för mig att jag inte kunde lämna tillbaka dem eftersom jag inte hade med mig bankkortet som jag köpt dem med. Jag bröt ihop och förklarade att jag var på väg till sjukhuset för att förlösa bebisen som hade avlidit, och att jag ville lämna tillbaka dem nu eftersom jag inte ville se eller ha något att göra med dem när jag kom hem igen.

Och i ögonblicket jag sa det, kunde jag se medlidandet i ditt ansikte. Du hämtade din chef för att kunna göra ett undantag så jag kunde få tillbaka mina pengar.

Sedan frågade du mig om jag hade en filt att linda in honom i. Det hade jag inte. Det var en av sakerna jag var tvungen att köpa den morgonen.

ja2

Du kom och gav mig en stor kram och lät mig gråta på dina axlar. Sedan tog du med mig till filtavdelningen och hjälpte mig välja en filt. Blå med vita moln på. Det var perfekt.

Vid kassan försökte jag betala för den. Men du viftade bort mina pengar och betalade ur egen ficka. Jag grät lite till. Och jag sa till dig, att du är en riktig ängel. Jag hade inga ord. Jag visste inte hur jag skulle tacka dig!

Jag grät hela vägen till sjukhuset. Jag satt utanför sjukhuset i 15 minuter och bara grät och höll fast vid min bebis filt.

Jag kände inte dig, och tyvärr vet jag inte ens vad du heter. Men jag ville att du skulle veta hur tacksam jag är att jag träffat dig, och vad du gjorde för mig och min lille Sammy.

Jag vill bara att du ska veta att det gav mig en sådan tröst att mysa med hans filt genom sammandragningarna och sedan vira in honom i den när han fötts.

Och jag kommer aldrig NÅGONSIN glömma vad du gjorde för mig och mitt barn.

Du är en riktig ängel och jag tackar dig från djupet av mitt hjärta!

ja3

Dela gärna vidare denna vackra, men sorgliga historia om du också blev rörd av kassörskans osjälviska gest.

Dela på Facebook