Annons

Mamman ammar sin 6-åriga dotter – nu får hennes anledning internet att koka

Annons

Småbarnsmamman Denise Sumpter har väckt stor uppståndelse, och även en hel del ilska, detta efter att hon offentligt medgett att hon ammar sin dotter som nästan är sju år gammal. Trots protesterna har hon inga planer på att sluta.

– Jag kommer att fortsätta amma Belle så länge hon ber om det, säger Denice Sumpter till Daily Mail.


44-åriga mamman Denise Sumpter ammar inte enbart sin 18 månader gamla son, Beau, utan även sin sexåriga dotter, Belle.

I media väcker hon nu starka reaktioner efter att hon medgett att hon ammar sin dotter, men trots det skäms hon inte över sitt beslut att amma dottern som snart ska fylla sju år.

”Mina barn har nästan aldrig varit sjuka. Beau kom ner och mådde lite dålig här om dagen, och efter att jag ammat honom igenom det så mådde han bra igen inom24 timmar. Jag har upplevt samma sak med Belle. Om de varit upprörda över något så har ammandet lugnat dem. Det hjälper dem att sova”, säger Belle i intervju.

Denise, som även studerar antik forskning i London, ser inget samband mellan osjälvständighet och amning, därför oroar hon inte sig för sina barn.

Hon berättar även i flera intervjuer att hon inte kommer sluta amma sina barn, eftersom hon inte tror att amningen gör barnen någon ont.

Vad tycker du om detta? Är det dåligt att amma sina barn i sen ålder eller ska man få bestämma själv över det?

Annons