Mamman ammar sitt barn, men du tittar närmare på vad som händer kommer du häpnas!

En fotograf från Florida, Kate Murray, ombads att genomföra en relativt normal jobb. Hon var tvungen att göra en serie bilder på en mor som höll sitt barn efter födseln. Det vore inget konstigt i om det inte vore för en enda, tragisk omständighet ... Kvinnan som vi ser på bilden, fick reda på att hon hade bröstcancer finns i mitten av graviditeten ...

Den blivande mamman var halvvägs genom graviditeten när fick den skrämmande diagnosen - hon hade steg 3 cancer.

Det var nödvändigt att ta bort en del av hennes bröst, hon var tvungen att genomgå en intensiv kemoterapi, och i hennes livmoder bar hon sitt barn..

barn1

Efter 36 veckor beslutade läkarna att framkalla födelsen. De var tvungna att agera snabbt, kvinnan behövde behandling. Och det var ett mirakel att hon klarade sig så bra!

Men hon hade något att leva för, eller hur?

barn2

När de placerade den nyfödda vid den friska bröstet berördes alla i rummet. Även fotografen insåg att hon inte kunde hålla tårarna tillbaka. På sin Facebook-profil lade hon upp en bild från sjukhuset med texten: "Detta är definitionen av styrka, kärlek och renaste skönhet".

bild3

En födelse är ett mirakel i sig, men under dessa tragiska omständigheter, termen "födelse" ännu starkare. Vi är säkra på att det nyfödda barnet har ärvt sin mors styrka.

bir

Dela gärna om du har berörts av mammans kärlek!

Dela på Facebook