Mamman är förkrossad när tonårstjejen vågar inte gå på skolbalen – då knackar 120 mc-knuttar på dörren

Efter uthålliga månader av mobbning bestämde, Shannon Purcifer, 16, sig för att inte delta på skolbalen.

Shannon lider av artrit och tarmsjukdomar ulcerös kolit, vilket orsakar inflammation och sår i hennes tjocktarm. 

Hon hävdar att hennes skolkamrater har spottat och retat henne, i ett försök att stoppa mobbningarna har lärarna gett henne ett privat rum rasttiden. Hon måste även ändra sitt telefonnummer.

Nyligen lade Shannons förkrossade mamma Claire ut en känslomässig bild på Facebook. På bilden står Shannon i sin oanvända vita klänning som hon ha på balen, i Hampshire, Storbritannien. Shannon hade sett fram emot den stora händelsen i månader. Hon hade även försiktigt köpt sin drömklänning i förväg.

I ett gripande inlägg på Facebook skrev mamman om händelsen. ”Om Shannon hade gått på balen i kväll hade hon haft den här fina klänningen. Men på grund av alla smutsiga mobbare ville hon inte gå. Som om det inte vore nog med allt hon måste stå ut i livet – ledgångsreumatism, ändtarmsinflammation och tarmsjukdomen. Hon är en stark ung kvinna med ett ännu starkare sinne. Älskar dig!”.

”Det här handlar inte om att smutskasta skolan, även om de behöver ta tag i mobbing så fort det dyker upp. Det här handlar om att visa alla elaka mobbare att de aldrig kommer att vinna, men också att visa alla som blivit mobbade att det finns ett ljus i tunneln”, kommenterade mamman på Facebook.

Inlägget fick omedelbart genomslag på sociala medier och Shannons privata gala på St.Vincent College blev en supersuccé! Över 120 mc-knuttar från den lokala motorcykelklubben Gosport Scooter Club upp för att visa sitt stöd för flickan och ge henne en privat körning till festen.

Väl där samlades ungefär 100 personer – både vänner och okända.

Titta på videon nedan för att se vad som hände med den här modiga unga kvinnan, och snälla dela Shannons berättelse med dina vänner på Facebook.


Dela på Facebook