Mamman äter lunch med svärsonen, dagar senare upptäcker hon en bild som får henne att rysa

När Heidi och Ed Savitt gifte sig förra sommaren, trodde det unga paret att ingenting kunde komma ivägen för deras fantastiska förhållande. Paret, som båda är 26, träffade först varandra i 2011 vid Newcastle University i London.

Ed flyttade in i ett studenthus som Heidi tidigare bodde i, och de började dejta efter att han skickat ett sms som frågade hur man använde torken. Och så levde de lyckliga i de närmaste sex åren. Efter att ha träffat sin framtida svärson vid middagen misstänkte Heidis mor att det fanns något mer med Ed.

Efter de hade dejtat i fyra år skulle Heidis och Eds föräldrar äntligen få träffa sina barns respektive stora kärlekar. Det var under en middag som Heidis mamma Kay Parker började diskutera sin kärlek till segling med Eds mamma, Fiona Savitt. Fiona älskade också att segla, så Kay nämnde att Heidi hade en söt "semester pojkvän" som hette Ed när hon var sex år. De två sötnosarna lekte tillsammans och höll händerna under hela två veckors semester i Turkiet!

Det var verkligen en märklig slump, och Fiona tappade till och med sitt vinglas när hon hörde att pojkens namn var Ed, men sedan gick samtalet vidare till viktiga ämnen. Men det fanns något som Kay inte kunde släppa. När hon kom hem gick hon upp på vinden och drog av några gamla semesterbilder. Vad hon fann skulle chocka både familjerna.

Kay hittade ett gammalt kort på Heidi tillsammans med den där pojken, Ed, som hon var kär i som liten. Bilden var från en semester i Turkiet 1997 – men någon var bekant.

Heidis mamma kände direkt igen Ed, det var den Ed som Heidi var tillsammans med!

– När min mamma hittade den första bilden och skickade den till oss var jag helt mållös. Jag behövde faktiskt lägga mig ner, berättar Heidi för The Independent.

Ed bad sina föräldrar gräva i sitt eget fotoarkiv och hittade fem andra bilder på Heidi och Ed tillsammans. Nu skulle de få hålla handen för evigt.

Tidigare i somras gifte sig paret i ett vackert hus utanför staden Sheffield i England.

– Vi hade varit tillsammans i fyra år innan vi fick reda på det här, så det är lite irriterande att veta att vi kanske aldrig kunde ha fått reda på det här, säger Heidi till The Independent och fortsätter:

– Folk säger hela tiden att det måste ha varit ödet och att det är som en handling i en film.


Dela på Facebook