Annons

Mamman ber hantverkaren fixa värmepannan. Det han skriver på kvittot sprids nu som en löpeld på nätet

Annons

Det här är ett bevis på att det finns bra människor i världen... och att du aldrig vet när du kommer att möta en osannolik inspirationskälla.

Den 23 februari 2017 gick en värmepanna sönder hemma hos en familj i Willmar, Minnesota. Normalt skulle det inte vara en större katastrof. Men för Jesse och Maria Hulscher innebar den trasiga ugnen en katastrof.


En dag tidigare hade Maria nämligen fött sitt andra barn, en pojke som heter Adler. Med en 2-årig hemma, en liten nyfödd bebis på väg hem om ett par dagar och en stor snöstorm på ingående, var familjen i desperat behov av fungerande värme.

Jesse kontaktade ett företag och hoppades med hela sitt hjärta att en av reparatörerna skulle kunna fixa värmepannan med kort varsel... och med en relativt låg budget.

Han förklarade läget med en brådskande röst och företagschefen Craig skickade snabbt en reparatör. På en timme fungerade värmepannan igen.

Ett par dagar senare fick Jesse och Maria hem en räkning från företaget och när han öppnade kuvertet med kvittot, fick paret sig en stor chock.

Vad som stod på kvittot? Att reparationen var gratis.

Företaget stod för kostnaderna.

Se klippet nedan och se mer av historien om denna fantastiska familj.

Vänligen dela denna fantastiska berättelse om vänlighet med dina vänner på Facebook!

Annons