Annons

Mamman blir gravid efter makens död, då tittar läkarna närmare på ultraljudet och står mållösa

Annons

Ibland är glädje och sorg sammanflätade med varandra. 

När livet rasar samman kan det vara svårt att se hur något ska kunna bli bra igen, men någonstans i all sorg brukar ljuset ha en förmåga att tränga sig in. 

Courtney Hill fick uppleva detta på nära håll, när hennes make Bryan plötsligt ryktes ifrån henne och familjen. 

Bryan jobbade länge som soldat i den amerikanska armén och tjänstgjorde bland annat i Irak, Kuwait och Afghanistan i över 20 år. Under årens lopp hand han hamnat i många farliga situationer, men Bryan kom alltid hem oskadd. 

När Bryan sade upp sig från jobbet som soldat för att hans pappa blev sjuk såg både han och Courtney fram emot en betydligt mer avslappnad och lycklig framtid.

Efter sitt första äktenskapsår bestämde de sig för att de skulle bilda en familj. Courtney födde en fin ung flicka, Reagan. 

Han hittade snart ett jobb i Oklahoma, och paret bestämde sig för att det var dags att utöka sin familj. 

En morgon, strax innan han åkte till jobbet, väntade han när Courtney tog ett graviditetstest. Det visade negativt, men paret förblev hoppfulla. De hade flera år framför dem... eller det var de trodde. Faktum är att de inte gjorde det. Senare samma dag, när Brian var på väg hem från jobbet omkom han i en tragisk bilolycka. 

Courtney kämpade med sorg och började förbereda sig för sin mans begravning. Världen verkade outhärdligt dyster för henne.

Men just då hände något oväntat; Courtney tog ytterligare ett graviditetstest, och denna gång var det positivt.

Under begravningen steg hon fram till Bryans öppna kista och viskade i sin avlidne mans öra: ”Älskling, du ska bli pappa igen”.

Månaderna passerade och Courtney bearbetade sin sorg. Hon försökte – så gott hon kunde – anpassa sig till en ny vardag.

Tyvärr blev allt tuffare när Courtney började att plågas av svåra buksmärtor. Av rädsla för ett missfall, sökte hon upp sin läkare.

Det var då Courtney fick ytterligare några nyheter, som omkullkastade hennes värld.

Läkarna kunde se två pojkar och en flicka på ultraljudet! Hon minns fortfarande tydligt ögonblicket:

”Jag var helt mållös. Men jag var också överlycklig över att få ytterligare tre leenden som påminner om Brian”, berättade hon i en intervju med CBS Chicago.

Tyvärr finns det många risker med att vänta trillingar och när Courtney gjorde ytterligare ett ultraljud nåddes hon återigen av hemska nyheter.

En av trillingarna, Brady, hade inte längre hade några hjärtslag. 

De två andra bebisar, Miles och Harper, mådde dock bra och föddes friska.

Tillsammans med dottern Reagan är Miles och Harper mamma Courtneys stolthet och glädje. Hon ser fram emot att uppfostra sina barn, för hon vet hur stolt pappa Bryan skulle vara över sina barn. 

Folk brukar fråga henne om Miles och Harper är tvillingar, men då nekar Courtney.

”Nej, de är trillingar som saknar sin bror”, säger hon stolt. 


Naturligtvis hon sörjer sin man och sin förlorade son, men hon finner styrka i de som fattas henne, men ändå vakar över familjen. 

Bryan var en kämpe, en stark man och kärleksfull. Hon är glad för varje dag hon får med sina barn, för deras pappa får aldrig chansen att se dem växa upp. 

Eftersom Courtney har upplevt med egna ögon hur bräcklig lycka kan vara, så har hon lärt sig att uppskatta varje dag med sina små älsklingar.

Familjen har inte haft det lätt, men tack vare stödet från vänner och familj ser Courtney ljust på framtiden. 

Deras resa är verkligen ett exempel på att att människor som får ut mest av livet, är inte de som har levt ett sekel, utan de som försöker att ta vara på varje minut.

Dela gärna om du önskar Courtney och hennes fina barn all lycka till i framtiden! 

Annons