Annons

Mamman blir livrädd när deras adopterade hund biter tag i dottern. Men då inser hon varför..

Annons

Kahn, en doberman hade blivit slagen och övergivits av sina tidigare ägare. Familjen Svilicic adopterade honom och tog hem honom för att leva med deras 17-månader gamla dotter Charlotte. En fullfuxen Doberman kan väga mellan 34-45 kg och ett genomsnittligt 17-månader barn väger mellan 11-13 kg. Kahn hade varit hos sin nya familj i 4 dagar.

Även och hunden och den lilla flickan verkade komma bra överens, var Khan på väg att göra något för deras dotter som ingen skulle glömma.

Medan de var ute och lekte blev den stora Doberman aggresiv och började putta dottern på gräsmattan. Plötsligt lyfter han upp lilla Charlotte i hennes blöja och kastade iväg henne.

dober1

Charlottes mamma var skräckslagen, men sen insåg hon vad som hade hänt: Khan hade sett en giftig orm som var på väg till den lilla flickan, och hans synes våldshandling var faktiskt ett försök för att rädda hennes liv.

– Khan var riktigt aggressiv och obehaglig mot Charlotte innan han plötsligt tog tag i henne och kastade henne över en meter bakåt, berättar Catherine för Adelaide Now och fortsätter: Sedan insåg jag att Khan sett en orm. Han försökte komma emellan dem.

dober2

Denna modiga hund fick Charlotte ur vägen precis i tid: han blev biten av ormen ögonblick senare. Som tur var hann Catherine få med sig Khan till veterinären innan det var för sent. Khan fick en spruta med motgift och kommer klara sig.

dober3

Om det inte vore för Khans snabba insats skulle Charlotte förmodligen ha blivit biten av ormen istället. Trots att Khan bara varit i sin nya familj i fyra dagar, visste denna hund precis vad han skulle göra, och han satte sitt liv på spel för att skydda lilla Charlotte. Vilken hjälte!

dober4

Familjen Svilicics planerar att betala tillbaka Khan varje dag genom att ge honom ett hem han förtjänar och den kärlek han visade sin familj på ett sådant anmärkningsvärt sätt.

Dela denna otroliga berättelse med dina vänner som älskar hundar!

Annons