Annons

Mamman delar med sig av sitt smarta knep för att lugna sonen - ''Räddat mitt liv''

Annons

Ingenting kommer att få föräldrar att känna sig ganska hjälplösa när ens barn börjar få tänder och gråter av smärtan. Det finns alla typer att tandleksaker, tandvårdsmedel där ute - några av dem funkar tillräckligt länge för en kort stund. Och självklart funkar vissa av dem inte.

Lyckligtvis delade en mamma ett genialt knep för tänder som är så enkelt. Emelia Jackson, från Everett i USA, en mamma delade sitt knep på Facebook där det snabbt gick viralt.

”När dina barn får tänder, lägg i en silikonnapp och lägg den sedan i frysen ett par timmar. Seriöst en livräddare.”

Vattnet som fryser till is ska ha en lugnande effekt på bebisar som har tandvärk, enligt Emilia som även skriver: "Det här har räddat mitt liv. Han är så nöjd med den kalla nappen".

Inlägget har delats av tusentals människor i sociala medier och Emelia har fått massor av positiva reaktioner och kommentarer från både mammor och pappor. Flera föräldrar har testat hennes smarta knep och menar att det faktiskt verkligen fungerar:

– Det här är så bra, tack för hjälpen, skriver en person i kommentarsfältet.


En mamma berättar att hon provat olika metoder för att lugna sin son, men att hon provat just den här för första gången i kväll.

– Min son hade så ont och det här verkar vara det enda som hjälper, skriver mamman.

Glöm inte att dela den här artikeln med för att hjälpa andra föräldrar!

Annons