Annons

Mamman får ett sms som frågar om hon vet vem dottern dejtar – hennes svar sprids nu som en löpeld

Annons

När mamman Heather Boyer fick ett sms med frågan om hon visste att hennes dotter dejtar ”en mörkhyad kille”, kunde hon inte annat än reagera starkt – hennes svar har nu väckt stora reaktioner.

Heather Boyer fick en dag ett sms med frågan om hon visste vem hennes dotter dejtade. I ett uppmärksammat inlägg på Facebook med över 1,3 miljoner gillamarkeringar bestämde hon sig för att svara offentligt på meddelandet, för att förtydliga hennes åsikt om att hennes dotter har en pojkvän med en annan hudfärg än henne själv.


"Idag bytte min dotter profilbild. Efter kanske 5 minuter får jag ett sms... 'Jag visste inte att hon dejtade en mörkhyad kille, visste du?"

Självklart visste Heather vem hennes dotter dejtade, och efter att ha tänkt länge skrev hon detta: 

”Jag ser min dotter dejta en pojke som kommer till mitt hus och visar mig ingenting annat än respekt (en stor sak i min bok). Det är alltid ‘Ja, tack’, 'Nej, tack'.  Vi pratar om fotboll och baseball, han säger hejdå när han går därifrån, och har inte en enda gång visat mig brist på uppförande eller respekt.

Jag ser min dotter dejta en pojke som behandlar henne väl. Han tar henne på dejter, till matcher, ut för att äta … inte till en klubb, eller för att festa på helgerna.

Jag ser min dotter dejta en pojke som tar med henne till kyrkan. Varje söndag. Han spelar i bandet, hon sitter med hans familj. Hur många unga män idag har kyrkan som prioritering? Ingen av de andra. 

Han slår inte henne, svär inte till henne, ljuger för henne eller får henne att  gråta. Skulle jag hellre se att hon träffar en vit pojke  som gjorde det, för att hålla henne från att dejta någon med en annan hudfärg? Absolut inte.


Jag vet att folk har sina egna åsikter, men när allt kommer till kritan, det faktum att min dotter har någon som älskar henne, och behandlar henne som en drottning gör mig lycklig."

Jag kunde inte sagt det bättre själv. Dela om du tycker att fler borde läsa det här.

Annons