Mamman fotar sin 2-åring – sen upptäckte hon livsfaran vid hennes fötter

Varje förälders värsta mardröm är något dåligt händer med deras barn. Oavsett om det är fysiskt eller känslomässig skada, föräldrar alltid vill hålla sina barn säkra. 

Särskilt när barnen är unga, föräldrar känner att det är deras plikt att hålla ett öga på sina småbarn för att se till att de är alltid är säkra. 

Tyvärr kan läskiga saker händer även när du tittar på dina barn noga. Mamma Bianca Dickinson har fyra barn, den yngsta av dem är en söt liten flicka som heter Molly.

Det var i onsdags vid familjens hus i Winnimera i Australien som Bianca Dickinson tog bilderna på 2-åriga dottern Molly.

Det var en blåsig dag när Bianca tog bilder på Molly när hon såg något röra sig och trodde att det var en bit barkremsa från ett träd.

Det var det inte.

– Fotot ger mig fortfarande en hjärtattack, säger Bianca Dickinson till Daily Mail Australia.

Mamma Bianca tog bilder på hennes dotter, Molly, när något skrämmande gled in i hennes foto. Kan du se den i bilden ovan?

Vid Mollys fötter slingrade en riktigt stor brunorm - en av världens giftigaste landormar


Molly hade varit centimeter ifrån döden. Som tur var lyckades Bianca lyfta bort dottern i tid.

Enligt Australia Zoo, är brunormen (som är ormen i bilden) den näst mest giftiga landormen i världen och den som orsakar flest dödsfall från ormbett i Australien.

– Molly förstod inte vad som hände, men jag... Jag sov inte i natt och jag har precis ätit för första gången sen det hände, säger hon till Daily Mail Australia.

Dela på Facebook