Annons

Mamman gör fasansfull upptäckt under bebisens tröja – inser vad som hänt hos dagmamman och larmar polis

Annons

En ung mamma vid namn Alice Bryant fick sina värsta farhågor besannade efter att ha lämnat sin 15-månaders dotter på förskola/dagmamma-verksamheten i amerikanska Tuscon, där hon bor.

När dottern Rosalynn Alice kommit hem från skolan gjorde mamman den otäcka upptäckten under tröjan.

– Jag var i total chock i ungefär en minut, sedan började jag snyfta och gråta, och höll bara om henne, berättar mamman i ett tv-inslag hos Inside Edition.

Dottern Rosalynn, som bara är 15 månader, kunde själv inte berätta vad som hänt. Alice ringde omedelbart polisen och anmälde händelsen och tog med sin dotter till en läkare.

Läkarna gissar på att det var ett annat barn som bitit Rosalynn, med tanke på storleken av märkena.


”Min mage vände sig ut och in”

”Mina mage vände sig ut och in. Jag var arg och ledsen på samma gång. Först ville jag inte inse det. Var detta verkligen bitmärken? Till slut kunde jag inte tänka klart och brast ut i tårar”, berättar mamman för brittiska Metro.

En polisanmälan har upprättats, men då det ännu inte finns någon enskild person som kan ställas till svars. Som tur är mår Rosalynn bra trots allt som hänt. Alice vill bara uppmärksamma det här fallet så att ingen annan behöver vara med om detta igen.

Stackars lilla flickan som blivit biten över hela kroppen, som inte heller kan berätta vad som hände. Dela gärna för att göra andra vuxna mer uppmärksamma på vad som händer i småbarns närhet, det är otroligt viktigt.

Annons