Mamman hånar ''den skitige mannen'' i affären – dagar senare får hon ångra ALLT när hans sanna identitet avslöjas

Andy Ross från Washington, USA, var ute och skulle fixa några ärenden i mataffären när han plötsligt stötte på en mamma med sin dotter.

När han gick in i affären märkte han han en liten tjej som stirrade på honom. Han var lite skitig efter en lång dags arbete utomhus. Flickans mamma blev minst lika chockad över mannens uppsyn och tittade på honom länge.

När familjen gick ut från affären viskade mamman till sin dotter:

– Det där är varför du måste stanna i skolan.

Det var uppenbart att hon menade att mannen inte var något föredöme baserat på hur han såg ut.

Några dagar senare skulle mamman få chansen att svälja sina ord när mannen publicerade ett inlägg på Facebook och avslöjade hans faktiska identitet.

Döm aldrig någon efter utseendet, är ett ledord som passar väl i det här fallet…

Det är nämligen så att den här mannen, Andy Ross, inte alls är någon slags uteliggare som mamman kanske trott från början.

”Jag hade en väldigt intressant konversation med en kvinna och hennes dotter idag. Samma sekund som jag gick in i mataffären såg jag hur flickan stirrade på mig. Det är okej. Jag vet att barn är nyfikna på andra människor, och speciellt med tanke på hur smutsig jag var. 

Flickan fortsatte att stirra och mamman sa åt henne att sluta. När de var på väg ut från affären viskade mamman till dottern: ”Det här är varför du måste stanna i skolan”.

Jag inser att det är läge att klargöra ett och annat”, skriver Andy.  

Och fortsätter:

”För det första: Nu är det så att jag råkar vara en välutbildad, men smutsig man. Jag har inte bara gått ut gymnasiet, tagit en högskoleexamen, utan också fått flera medicinska stipendier. 

Att utgå från att jag är outbildad på grund av hur jag ser ut är väldigt arrogant.

För det andra: Om du säger till din dotter att ”det där är varför du måste stanna i skolan” och refererar till mina tatueringar, så kan det leda till att hennes kreativitet kvävs och försämra den fantasi som utvecklas. 

Min poäng till dig är att jag är stolt över mina tatueringar. De är en symbol för den stolthet jag känner över mitt land och mitt yrke. 

För det tredje: Om du har några invändningar på min hatt så har du inte förstått. Det är nämligen så att jag är stolt delägare i ”Evergreen State Outdoors” (en studentorganisation som anordnar vandrings- och överlevnadsresor).

Avslutningsvis: Jag har valt att arbeta inom byggindustrin och kan med stolthet säga att jag älskar mitt jobb varje dag. Jag har försökt att jobba på kontor men det var inget för mig. Jag uppskattar att jobba med händerna och vara utomhus. Det hör till jobbet att bli lite skitig. Jag tjänar bra med pengar och kan försörja min familj utan problem.

Hur jag ser ut har ingenting att göra med min intelligens- eller utbildningsnivå”.

Döm inte någon efter utseendet! Dela för att påminna dina vänner om det.