Mamman har den perfekta familjen - men SEN får en främling ett sms!

Lislie och hennes make, David var ute på en promenad en vacker dag. En närliggande förare sms:ade på hennes mobil - och körde distraherad och över hastighetsgränsen - när hon körde in i en annan bil, som tappade kontrollen och körde på David och Leslie. David dog i kollisionen, precis på trottoaren.

I videon nedan möter du två personer som fördes tillsammans på den tragiska dagen. Leslie fördes till traumaenheten. Hon bröt nacken, ryggen och fick huvudskador, och fick över 5000 stygn och häftklamrar i hennes skalle. Tack vare ett team av fantastiska vårdpersonal bör Leslie ha en fullständig återhämtning.

Fred var mannen bakom ratten på bilen som drabbade Leslie och dödade David. "När jag började köra ner på vägen, märkte jag ett par gående på trottoaren", säger han. "Jag tog en titt i backspegeln och såg den här bilen komma otroligt snabbt. Och innan jag hade en chans att ens reagera på det, körde bilen in i mig och jag tappade kontroll, och nästa sak jag minns är jag på väg mot paret som promenerar.."

Fred minns också ha en levande bild av David som gjorde något så heroiskt för hans fru sekunder innan han dog, som kommer lämna dig i tårar.

På grunda av distraherad körning, förlorade en man livet och många liv har förändrats för alltid. Vänligen fokusera på vägen när du kör, och snälla DELA detta gripande historia med dina vänner på Facebook.


Dela på Facebook