Annons

Mamman känner sig osynlig inför dotterns bröllop. Genomgår en makeover som lämnar alla mållösa

Annons

Att känna sig bekväm i sitt eget utseende är svårt i alla åldrar. Oavsett om du är en tonåring som bara går i gymnasiet eller en äldre person som vill gå till ditt barns bröllop, är det svårt att känna sig okej om ditt utseende. Det var precis vad Bev upplevde bara några veckor före dotterns bröllop. Därför gick hon ut till Makeover Guy, Christopher Hopkins, och bad om hans hjälp.

Samtidigt som han satt i Christophers salongstol visade Bev att hon kände sig osynlig i flera år och ville känna sig levande igen. Med en liten klippning, färgning och konversation kunde Christopher omvandla Bev från en medelålders kvinna till en läcker dam!

Det är inte bara hennes utseende som förändras, Bev blev nästan som en helt ny person! Det är fantastiskt vad en boost i självkänsla kan göra för helhetssynen på livet.

När Bev är färdigfixad säger Christopher åt henne att kolla sig i spegeln för att få se sin nya stil. Det är då hon knappt kan tro sina ögon!

Nu har hon chansen att leva upp på sin dotters bröllop och känna sig stolt över vem hon är - och inte känna sig osynlig längre! Detta var hon väl värd!

Annons