Mamman låste in sin 6 år gamla son med Downs syndrom - det polisen upptäckte är chockerande.

Denna tragiska historia visar att jobbet som förälder, är något som inte passar alla. Det finns många som tyvärr misshandlar sina barn, antingen medvetet eller omedvetet.

Giovanni Eastwood har Downs syndrom och blev räddad från sin mardröm när han var 6 år gammal. År 2010 fick polisen ett tips utav den lilla pojkens morfar och de agerade direkt. Det dom fann är så tragiskt att det är svårt att sätta ord på. Den 6 år gamla pojken vägde endast 7,5 kg och såg ut som en 3-åring.

Polisen tog pojken till en sjukhus och grep genast mamman, som blev dömd till 8 år i fängelset. Giovanni blev därefter adopterad utav familjemedlemmar och fick äntligen leva så som ett barn ska. Fri och med massa kärlek.

Idag är Giovanni helt normal - han har gått upp massor i vikt och växt som han ska. Han har anpassat sig till sitt nya liv och är äntligen lycklig.

Nu, 6 år efter händelsen, har Giovannis nya familj sett till så att han ska få träffa poliserna som räddade honom.

I videon här nedan kan du se den otroligt vackra återträffen. Giovanni och polismännen strålar. Så är så glada att denna till en början så tragiska historia, tillslut fick ett lyckligt slut. Se filmen här - och DELA den med dina vänner och familj och du som oss har svårt att hålla tårarna tillbaka.


Dela på Facebook