Mamman serverar lastbilschaufför på natten – men skakar av chock när hon ser notan

Kari Anthony är en bartender på Quaker biff i Nebraska, USA. Hon är också en hårt arbetande ensamstående mamma till tre barn.

År 2015 jobbade Kari en kvällsskift och när en lastbilschaufför gick fram till baren.

De började prata om kärleken till deras familjer, och det var någonting som de båda kunde relatera till.

Kari nämnde också att hon var en ensamstående mamma som slet för att hennes tre barn skulle få allt de ville i hela världen och lastbilschauffören berättade sorgset om sin älskade mamma som nyligen gått bort.

kari

Lastbilschauffören åt upp och gjorde sig redo att ge sig ut på vägarna igen. Först skulle han betala sin nota på 89 dollar (ca 775 kr). Kari förväntade honom att lämna dricks på mellan 15 kronor och 40 kronor, vilket de normalt brukar göra.

Men den här lastbilschauffören ville betala 1000 dollar i dricks (nästan 8000 kr).

Kari var helt chockad. Hon sa att han inte behövde göra det flera gånger - men han insisterade.

Hon var så nervös och chockad att hon gick för att prata med henne chef.

kari2

Chefen pratade med mannen i 10 minuter, för att fråga om han var seriös. Han svarade lugnt och stilla att han naturligtvis visste vad han gjorde.

Han ville dricksa den ensamstående trebarnsmamman hela summan. För han visste hur hon kämpade för sin familj och kände själv igen sig i hennes kamp.

kari3

Till slut tog Kari emot dricksen, lastbilschauffören sa till henne att använda pengarna för att göra något speciellt för hennes barn.

Det gjorde hon också - familjen besökte stadens marknad som arrangerades en gång i veckan - någonting som de vanligtvis inte hade råd med.

"Vanligtvis, på grund av min situation, har jag inte kunnat göra det. Men nu kunde jag göra det tack vare denna gentleman. Jag är så otroligt tacksam."

kari4

Lastbilsföraren visade sig vara en ängel i förklädnad; Döm inte en bok efter omslaget! Vänligen dela denna hjärtevärmande historia med dina vänner på Facebook.

Dela på Facebook