Mamman ska köpa bindor med sonen - hans kommentar får hela butiken att bryta ihop

Jag tror att något vi alla har lärt oss som föräldrar är att när ditt barn börjar prata, är ingenting säkert längre. Jag kan inte ens börja föreställa mig vad min son sa till sina förskollärare för några år sedan. Och jag vill helst inte veta det heller.  

Nåväl, en mamma som heter Sherrie Kimber känner min smärta just nu. Facebooksidan Love What Matters delade nyligen hennes historia häromdagen när hon skulle köpa bindor med sin son i mataffären, och låt mig berätta för dig, jag skrattade så hårt.

Så här skriver hon:

”Jag får alltid frågan om jag någonsin tycker att saker är pinsamma för jag antar att jag, jämfört med andra människor, inte gör det så ofta. Men idag kan jag bekräfta att jag faktiskt tyckte det.

Jag var tvungen att gå en snabbis till affären; när jag kom till ‘damavdelningen’ tog jag snabbt ett paket Always (tjejgrejer) och Carson insisterade på att bära dem. Vi fortsatte med att gå till kassan och jag la snabbt upp alla andra varor på bandet och vände mig sedan till Carson. ”Lägg dem här uppe, sa jag.”

Han vände sig mot mannen bakom oss och sa (så högt han kunde): ”Det här är MAMMAS BLÖJOR” och la dem stolt på bandet. Medan mannen försökte hålla sig för skratt (precis som alla runt omkring), vände sig Carson till mig och sa: ”Mamma, kissa inte i dem, du kissar i pottan!”

Då tappade alla runt omkring oss det och började gapskratta….

Låt inte hans gulliga ansikte lura dig…”

Barn är ju bara för härliga!

Dela på Facebook