Mamman skrev om slampiga kläder på Facebook. Hon anade inte att inlägget skulle bli superviralt.

Det var Georgina Riverós, 55, som jobbar på en bussterminal i Argentina som nyligen delade med sig av en av sina reflektioner om problemet med våld mot kvinnor. Hon postade det på Facebook och tänkte inte på det så mycket, hon tänkte bara att hennes vänner och familj skulle läsa det. Hon hade fel, inlägget blev snabbt superviralt och har i skrivande stund delats över 30.000 gånger på Facebook. Hon hade inte den blekaste aningen om att inlägget blivit viralt förrän hennes son berättade det, enligt Metro.co.uk

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

wdjidd

Bild: Gina Riverós Facebook.

Här är orginalinlägget hon skrev på spanska:

fosdjkc

Inlägg hon skrev översatt till svenska:

”I går, när jag kom till terminalen klockan 06 på morgonen, fanns en smal kille som var ganska full. Han somnade efter 10 minuter.

Han hade på sig såna där stora byxor som dom enkelt tappar, där man ser hälften av kalsongerna och där arslet hänger halvvägs i luften.

Sammanfattning: ung, full, på morgonkvisten, på en terminal, en plats som inte är så trevlig vid den tidpunkten. Och med halva arslet i luften… trots detta var det ingen kvinna som gick förbi det här spektaklet som våldtog eller dödade honom. Jag gjorde det inte heller.

Såg ni killar att det inte är så svårt, det spelar ingen roll hur full han var eller vad han hade på sig, är det möjligt att respektera varandras liv?”

Jag håller med Gina till 100 %. Hon fångar verkligen det viktiga av problemet med sitt inlägg.

Jag tycker alla bör läsa detta, så dela gärna!

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

[adsenseCodeOne]

Dela på Facebook