Annons

Mamman står och glor ner i mobilen – hör ett otäckt ljud och inser att sonen är i livsfara

Annons

Någonting händer med människor när de har barn. Tillsammans med att vara fylld av glädjen och kärleken som kommer från föräldraskapet, slutar de flesta kvinnor och män också spontant att utveckla övermänsklig reflexer. Dessa så kallade mamma och pappersreflexer har faktiskt räddat många barn från skador.

De flesta gånger är det bara en förälder som snabbt tar tag i en bebis innan den faller av ett knä eller tippar över från en sittande ställning, men ibland går det långt bortom det. Det var vad som hände i en ny video som nyligen spred sig på Reddit.


Klippet visar en kvinna och hennes unga son gå av en hiss som de tycks gå till ett möte i en kontorsbyggnad i Laureles Colonial-byggnaden i Medellín, Colombia. Det rapporterar El Espactador.

När mamman väntar på att vara gå in, går hennes son över till räcket. Man se hur han sträcker fram händerna för att luta sig mot vad han tror är glas. Men det finns inget glas att ta emot honom. Istället faller han handlöst från fjärde våningen med huvudet först.


Sekunder senare vänder hon sig om och ser hur sonen är på väg rätt utför räcket. Mamman slänger sig fram till räcket och lyckas få tag i sonens ena ben.

Mamma lyckades dra upp pojken till säkerhet, med hjälp av några kvinnor som sprang dit när de såg vad som höll på att hända. 

Mamman har mötts av både kritik och hyllningar på sociala medier. En del menar att hon var oansvarig som lämnade sin son utom räckhåll – medan andra hyllar hennes reflexmässiga reaktion, skriver theepochtimes.com.

Se klippet här:

Annons