Mamman trodde dottern hade dött i brinnande huset – tills hon såg vad hunden gjort

Den 14:e augusti Erika Poremski skulle bara gå ut till sin bil när hon insåg att det brann inne i huset. Erika rusade fram och försökte ta sig in till sin 8-månader gamla dotter Viviana, men Erika lyckades inte ta sig förbi lågorna. Hon hörde hur Viviana skrek där uppe på övervåningen, men hon kunde inte ta sig dit. 


Grannar försökte komma åt flickan, men det var omöjligt.


Som tur var familjens hund, Polo, kvar i huset. Den 6-åriga hunden insåg att det var något fel och tog på sig uppgiften att skydda sin lilla människa. När brandkåren till slut kom till platsen lyckades de få ut Viviana - Polo hade legat ovanpå Viviana, och skyddat henne från lågorna med sin egen kropp. 

Viviana fick brännskador på 19% av sin kropp. Utan Polo skulle det kunnat sluta betydligt värre. Tyvärr skadades Polo svårt och avled strax efter att brandmännen räddat dem från huset.

Polo dog som en hjälte, att ge sitt liv för att rädda den mest sårbaraste medlemmen av flocken. Flickan är fortfarande på sjuhuset och behandlas för sina skador och förväntas återhämta sig.  


Erikas pappa har startat en GoFundMe-insamling för att hjälpa familjen på fötter igen. Inga pengar i världen kan ge dem Polo tillbaka, men kommer alltid att hedra hans minne.

Vilken hjälte!

Dela gärna vidare berättelsen för att hylla Polo ❤️


Dela på Facebook