Mamman undrar varför hennes sons grav plötsligt är grön - när hon inser varför brister mitt hjärta

Rachel och Raymond Villa från Texas förlorade sin son Josef som var 36 år i en trafikolycka. När de besökte sonens grav såg de hur torrt ute och gräset på resten av kyrkogården hade gulnat, men deras sons grav lyste av grönska. Föräldrarna hade ingen aning om vad som hände, men då löste de mysteriet.

gro

Änkemannen Jake Reissig förlorade sin fru Liz 2014, efter ett 65 år långt äktenskap. De hade haft ett väldigt lyckligt liv tillsammans, och Jake fortsatte pyssla om sin fru även efter hennes död. Han besöker kyrkogården varje dag för att ta hand om hennes grav och vattna gräset runt den. Liz grav lyser grönare än någon annan.

En dag såg han en ung kvinna sitta på knä och gråta okontrollerbart medan han vattnade. Det var Jospehs syster. Den gamle mannen gick fram och pratade med henne fick veta att hennes man hade varit en soldat i US Air Force och att hon förlorat honom år 2010. Efter sjuksköterskan, Jospeh syster, lämnar kyrkogården bestämmer Jake sig för något: han vattnar Jospehs grav för att hedra hans minne.

gro2

Det är därför Jakes och Jospehs grav är nu de enda två gravar på kyrkogården som är full av grön gräs. Josephs föräldrar, Rachel och Raymond är oerhört tacksamma över Jakes gärning.

”Det var helt otroligt att veta att en främling tog sig så mycket tid för att ta hand om vår son, som han inte ens kände”, säger Rachel.

Jag blir så rörd av Jakes fina gärning mot främlingen i graven bredvid hans fru. Vi behöver fler människor som honom!

Dela på Facebook