Mamman vill varna för den hemska och okända faran på skötbordet efter bebisen började skrika i panik efter.

En mor i England gick in på en offentlig toalett för att byta sin sons blöja, hon kunde verkligen inte ana om vad som väntade. När hon la ned honom på skötbordet började den lilla pojken omedelbart att skrika. Efter att ha trott att skriken var av hunger och trötthet så byte hon blöja på honom så fort som möjligt.

När hon sedan lyfter upp honom för att ta på honom kläder blir hon rasande över hennes upptäckt. Nu är hon förbannad av vad några rent ut sagt idioter har gjort för att skada barn och nu så vill hon varna andra.

Sonen Samuels rygg var fullt av röda märken och det visade sig att någon medvetet lagt häftstift på skötbordet. Lilla Samuel hade alltså blivit lagd rakt över de vassa häftstiften som i sin tur gått in i hans rygg och lämnade massvis med röda små märken.

I nuläget har mammans varning till allmänheten delats över 100 000 gånger. Det värsta av allt är att det framgår bland kommentarerna att det dessvärre inte är första gången detta inträffat, utan flera små barn i samma stad, Oxfordshire, har tidigare skadats på samma brutala sätt. Det är också helt omöjligt att avgöra hur många barn som faktiskt skadats på detta onda vis då många föräldrar förmodligen avfärdat skriken på att det är en missnöjd bebis.

Nu hjälper vi mamman Hayley Tyler att sprida hennes viktiga varning till andra föräldrar, kolla alltid skötbordet innan du lägger ned ditt barn på det!! Hon uttrycker också sin sorg för att detta budskap överhuvudtaget ska behöva spridas och att påstå att hon är arg är bara förnamnet. Dela detta på Facebook!

Dela på Facebook