Mammans brev till exets nya flickvän sprids världen över – och det är lätt att förstå varför

Det är inte alltid hålla ihop som en familj och det kan snabbt bli stridigheter mellan de olika medlemmarna. Vi har sett många filmer och sagor där styvföräldrar porträtteras som onda, och detta tyvärr bidrar till att förstärka fördomar folk har mot styvföräldrar.

Ofta går det utöver barnen som inte inser vad som händer och som inte vet hur man uttrycker sin oro.

Denna historia handlar om Audrey Nicole, Corey Henry och deras dotter Riley. Audrey och Corey gjorde slut, och båda har hittat nya pojkvänner. Dottern Riley förenar de två familjerna.

led3

Att dela på ett barn kan vara svårt. Men mamman Audrey vill ändra på detta och har delat ett inlägg som är dedikerat till exets nya flickvän i Facebook-gruppen Love That Matters. Brevet kan tyckas lite förvånade, men jag tror att varje ord är viktigt, eftersom hon lyckas se på hela situationen på ett rimligt och lämpligt sätt.

hons

Hon skriver:

"Det här är min dotters pappas flickvän. Hon är verkligen fantastisk! Jag är så tacksam för att hon finns, för när min dotter besöker sin pappa så lagar hon mat åt henne, tar hand om henne, ger henne presenter. Hon tar i princip hand om henne som om det vore hennes egen dotter.

Så varför är det så många mödrar som beter sig illa mot andra kvinnor? Det är ingen som har sagt att det är enkelt att försöka vara en mamma för någon annans barn. Så när någon faktiskt försöker: driv inte bort dem!

I slutändan kommer de inte orka med allt drama. Personen kommer lämna ditt ex och då kommer du till slut behöva handskas med en ond styvmamma. Och ja, de existerar! Jag har sett dem överallt.

Ett barn kan ha två mammor, för i mina ögon så är ett barn lyckligare när flera kan älska det. Jag är extremt tacksam för den här tjejen ❤️

Så brudar, väx upp och fokusera på att kunna vara en mamma. Mer kärlek, mindre hat!

Dela på Facebook