Annons

Mammans förlossning går inte som planerat, då tittar läkaren på 12-åriga dottern och säger: ''Gör dig redo''

Annons

När man får ett nytt syskon brukar man träffa dem när de är rena, söta och inlindade i sjukhusets filtar.

Men 12-årige Jacee Dellapenna fick vara med om lite mer än så.

När Dedes 12-åriga dotter, Jacee, gick in i förlossningsrummet var hon rädd att hon skulle missa födseln av sitt syskon. Hon förklarade för WS News Now: ”Jag började gråta för att jag trodde inte att jag skulle få se honom födas, för att jag var för kort.”

Då ställde läkaren, Dr. Wolf, en fråga som överraskade både föräldrarna och Jacee – han undrade om hon ville förlösa sin bror. Den modiga 12-åringen tackade ja till förfrågan, bytte om och förlöste sedan sin lillebror med hjälp av läkaren som med händerna över Jacees guidade henne genom förlossningen


”Jag förlöste honom faktiskt”, sa Jacee. ”Han lät mig faktiskt trycka och dra ut bebisen… Jag liksom, wow, jag har lekt fejkläkare förut, men detta var på riktigt. Det var på riktigt. Jag var verkligen nervös.”


Tyvärr var Dedes förlossning var långt ifrån perfekt. Hennes ryggbedövning fungerade inte och hon hade starka smärtor. Det enda som fick henne att må bättre var Jacees ansiktsuttryck som gav henne all stryka hon behövde.

– Jacee är en superstjärna. Så modig verkligen. En förlossning är en naturlig process och jag tänkte att om andra fick se en 12-årings glädje att få vara med, så skulle det bli extra tydligt, säger mamma Dede Carraway till Babble.

– Jag tror det var en speciell upplevelse för henne, minnena och bandet mellan henne och lillebror kommer alltid finnas kvar.

Vilken otrolig grej läkaren Wolf gjorde. Det råder ingen tvekan om att han gav Dede och Jacee ett minne för livet!

Annons