Man filmar havet under åskväder. Det han fångar på film ger mig rysningar längs hela ryggraden

Det finns två slags människor i den här världen - de som älskar åskväder och de som inte gör det. För vissa är tanken på vågor som kraschar, åska och blixtnedslag som slår ned, spännande, lockande och kanske till och med lugnande. För andra är det en skrämmande händelse som omedelbart önskas bort. 

Vilken sida du är på är det säkert att säga att fotografier och videor av blixtnedslag är verkligen fantastiska. Och vissa människor är begåvade nog att fånga dessa bilder och videoklipp på precis rätt tillfälle, som den här mannen som heter Clint Blevins.

Clint var i Daytona Beach, Florida i USA på kvällen under en storm i hopp om att fånga de fantastiska bilderna av blixtarna. Han lyckades fånga flera små blixtnedslag samt en enorm ganska nära. Nu, om du är ett fan av meteorologi, vet du att det är extremt svårt att se eller fånga en närliggande blixtnedslag och dess effekter. 

Det Clint lyckades filma kallas en sekundär blixtnedslag som i huvudsak är flera nedslag. 

Grädden på moset? Han lyckades fånga en av dessa blixtnedslag så nära att det är faktiskt möjligt att se en linje med lång, bränd luft som hänger i himlen!

Titta på den imponerade videon nedan: 


Dela på Facebook