Man sitter i en bur med en plågad pitbull. Titta när han börjar äta!

Veterinären Dr. Andy Mathis var på väg att lämna arbetet för natten när han fick ett samtal från en kvinna som sade att hon hittat en hund i dåligt skick på en lantlig grusväg i Elberton, Georgien. Hon hade inte råd att behandla henne, men hon kunde inte bara lämna hunden att dö där och hon frågade om han kunde hjälpa.

Dr. Andy bad henne att ta med sig hunden till honom så att han kunde se på henne för att utvärdera hennes tillstånd. Hunden var utmärglad och vägde knappt 9 kg, skrev Dr Andy på Facebook.

Han visste att han hade ett val att göra.. att avliva henne eller ge henne en chans. Han bad sina vänner om råd och de svarade, "Prova, särskilt om hon fortfarande har en vilja att leva. Prova"

Och Dr. Andy beslutade att ge ett försök.

Nu lärde han känna hunden, som nu hette Gracyie Claire, behövde mer vård än han kunde ge. Med medel som med hjälp av vänner tog han henne till akutsjukvård på Vet Teaching Hospital vid University of Georiga.

Veterinärerna lyckades få upp kroppstemperaturen och återställa hennes vätskebalans.

Hennes blodnivåer var låga, men jag hade inte råd med en transfusion, och hon åt på egen hand" sade han.

Så han tog tillbaka henne till hans klinik, Granite Hills Animal Care, och började att ta hand om henne.

Grayice förbättrades långsamt varje dag och efter ett par dager växte hon mer och hade energin att skälla på hans katter.

Eftersom hon inte åt bekvämt om han inte var med henne, satt Dr. Andy med henne i buren.

Jag älskar hur han har sin egen skål med mat och äter samtidigt för att uppmuntra Graycie att äta sin egen mat!


Dela på Facebook