Man stoppas av polisen för att han kör med bebis utan bilbarnstol – när han vänder sig om stelnar han till

Att berätta om en graviditet till barnets far är något den blivande mamman vanligtvis verkligen ser fram emot, och de blir mer och mer kreativ med hur de berättar för de blivande papporna de goda nyheterna. Vad denna kvinna gjorde för att berätta för sin man att hon var gravid var ganska lysande.

Nikk Rock ville berätta för sin man att hon var gravid på ett mycket speciellt sätt, så hon frågade den lokala Hurst Police Department för att hjälpa henne att dela med sig av nyheterna. Hennes man kunde aldrig ha gissat vad hon hade planerat.

När paret var ute och körde med sin bil blev de stannade av en polisbil. Mannen körde och han var helt förvirrad om varför han hade blivit stoppad.

Efter en stund sa polisen att det är olagligt att köra med en bebis i bilen utan bilbarnstol.

”Okej, jag ska vara ärlig. Anledningen till att jag stannade dig är för att du har ett barn i bilen men du har ingen bilbarnstol”, sa polismannen och pekade bak i bilen.

Förskräckt kollade Nikks man sig runt, och rätt, inte hade paret någon bilbarnstol inte. Men inte något barn heller för den delen.

Han blev återigen nervös.

”Jag har inget barn”, sa Nikks man med förvirrad röst.

Polisen ifrågasatte hans svar och till slut vände han sig mot Nikki som höll i ett gravidittetstest som visade positivt.

Hans ansikte lyste omedelbart upp när han insåg vad som hände.

En annan polisman kom fram från andra sidan och räckte fram en presentpåse med en nallebjörn och sa ”grattis”.

Här kan du se en video på hela händelsen: