Manlig kollega tafsar på kvinnans rumpa - då får hon en idé och tar iskall hämnd när han försöker igen

Sexuella trakasserier på arbetsplatsen är en stor sak.

Det pågår ibland i åratal eftersom det är svårt att bevisa, och mestadels erkänner personen som beter sig olämpligt aldrig sitt fel. En kvinna utsattes för sexuella trakasserier regelbundet av en medarbetare. Hon orkade inte mer  och kom fram till ett sätt att stoppa det.

På internet-forumet Reddit delade hon med sig av sin historia.

Hon skrev:

”En kille på jobbet ”stötte” in i mig hela tiden. En hand på rumpan, på sidan av mina bröst. Det fortsatte hända och han spelade oskyldig genom att alltid passera utan ögonkontakt. Idag överträffade han sig själv och greppade faktiskt tag i min rumpa. En riktigt nyp. Jag kände mig besegrad, som om ingen skulle tro mig, men då fick jag en idé.

Jag gick förbi honom och vände min rumpa mot hans hand och pruttade. Högt och argt. Det är äckligt, jag vet. Men om han ska få mig att känna mig smutsig och ”ta sig rätten till min rumpa” så ska jag få honom att känna sig äcklig och ”ta mig rätten till hans hand”.

Han fick panik och sedan fick jag panik. Han kommer aldrig mer se min rumpa som sexuell, utan som en pruttlåda som för alltid har tagit sig rätten till hans pyttelilla hand.

Chefen hörde om händelsen efter att andra människor hade pratat om det, och tog in oss båda på kontoret. Jag fick veta att jag var en av fem personer som han hade gjort så här mot. Han sa att jag medvetet hade pruttat på honom, jag sa att det var en olyckshändelse, vilket jag visste skulle göra honom nervös. När han nöp mig var det ett ”skämt”.

När han sa det, fick jag gå därifrån och nu rensar han sitt skrivbord.

Dra åt helvete, Ted.”

Andra tyckte också att historien var rolig blev ledsna att kvinnan var tvungen att gå så långt för att få hennes tafsande kollega att sluta.

Martybd på Reddit skrev: "Det är roligt och smart, men det är också riktigt ledsamt att det var så långt hon var tvungen att gå för att lära en vuxen man vad han inte skulle göra. Det är som att han aldrig växte upp och fortfarande var ett barn som behövde bli slagen för att kunna lära sig en läxa."

Dela vidare om du också tycker att kvinnan gjorde rätt som hämnades på äcklet som sextrakasserade sina kvinnliga kollegor!

Dela på Facebook