Mannen blir snabbt omkörd på motorvägen, men håll ögonen på den vita bilen framför

På lördags delades en video påYoutube - här är en chockerande video som visar hur livet kan ta slut på nolltid!

Filmen har filmats av en bilkamera som sitter på en brittisk passagerarbuss. Hela episoden hände den 19 september. Mike Helm körde bussen och hade 47 passagerare som var på väg från Oxford på den engelska motorvägen M40.

På bilkameran ser man hur trafiken rullar på tills bussen blir snabbt omkörd av en vit bil. Och strax efter den första vita bilen kommer en annan bil och plötsligt ser du något fel 100-150 meter framåt.

Man kan verkligen inte se vad som händer framför fordonet, förutom att en vit bil bromsar och vägen fylls snabbt med rök.

Och en sekund efter ser du snabbt att bilen hade fått en punktering som fick bilen att svänga 90 grader.

Och i videon du också se hur bussen närmar sig bilen i hög hastighet, men lyckligtvis Mike var snabb att bromsa sitt fordon, man hör också hur flera människor i bussen börjar skrika. Den enda Mike lyckas säga är - Woah Woah Woah och som det ser ut i videon var bussen centimeter från att krocka.

Videon har nu spridit sig så andra förare kan se hur fort allt ser ut framför en om du inte håller ögonen på vägen hela tiden. Och det visar också att man alltid bör hålla avstånd till framförvarande fordon!


Dela på Facebook