Mannen bor i ett hus som dras bakom cykeln - ta en titt på insidan

Det här är garanterat världens allra minsta hem. På drygt två kvadratmeter finns allt som behövs. Den fungerar dessutom som en husvagn till cykeln. Och med den reser Paul Elkins världen runt, helt gratis!

För Paul Elkin innebar ”hem” inte något hus eller en stor lägenhet. I stället hade han byggt ett portabelt hus för endast 150 dollar (ca 1350 kr) – som han körde runt bakom sin cykel.

– Hela idén bygger på att du för en mycket liten slant kan bygga ihop något och sedan resa gratis. Har du bara lite tid över och lite verktyg så tar det inte alls varken lång tid eller energi att sätta samman. Sedan har du ett eget hem som både håller dig varm på vintern och sval på sommaren då den är väl isolerad.

I cykelhusvagnen hittar vi både en säng, en spis, köksbänk, diskho, matförvaring, hyllor och lådor, högtalare och klädförvaring.

– Här finns allt som du har i ett vanligt hem, bara i mindre skala, säger Paul Elkins. Det här visar på nya möjligheter att resa runt eller till och med bo i. Och du behöver varken bilförsäkring eller hemförsäkring.

I videon nedan kan du se mer av Pauls portabla cykelhem. Så häftigt!


Dela på Facebook