Mannen cirkulerar runt hunden och 5-årig flicka, då säger hon ett kommando och hunden gör detta!

Protection Plus i New Hampshire anser att varje man, kvinna och barn har rätt att vara säker i sitt eget hem.

Därför tränar de tyska schäfrar och belgiska malinois, två av de bästa hundraserna för skydd, för att försvara de familjer de lever med.

"De bästa vakthundarna är snabba att "ligga ner" när de ska ska attackera en inkräktare, säger deras hemsida.

Det är därför de säljer inte dina typiska vakthundar.

"Vakthundar släpps vanligtvis ut i någons bakgård eller kommersiella anläggning - de är inte utbildade att vara familjevänliga kamrater", säger Protection Dogs Plus ägare och huvudtränare Khaled Behisy.

"Vakthundarna utbildade av Protection Dogs Plus ger det bästa av båda världarna: personligt skydd från ett älskande husdjur. Från vår familj till din, ägnar vi oss åt att träna de mest pålitliga vakthundarna samtidigt som du skapar din perfekta familjemedlem."

Khaled tror så mycket på detta att han litar på sina hundar runt sin 5-årige dotter Lyla.

Han lät henne till och med "provköra" en hund som heter Arko för att se hur väl utbildad han är i att skydda och att testa ut hennes hanteringsförmåga.

I videon lyssnar Arko, som är ännu större än Lyla, uppmärksamt på hennes varje kommando. Han stannar direkt vid hennes sida och skäller på Khaled som cirklar dem.

Och så fort hon säger kommandot biter Arko direkt Khaleds arm.

Av någon anledning blev folk helt förtrollade av hur våldsam men ändå lydig den här hunden var eftersom videon blev snabbt viralt och sågs mer än 5,7 miljoner gånger på Facebook.

Du kan titta på Lyla och Arko i videon nedan:


Dela på Facebook