Mannen ger Las Vegas-skytten fingret medan han håller en öl under automateld

En gärningsman öppnade eld mot en musikfestival från 32:a våningen på ett hotell i Las Vegas, uppger polis enligt nyhetsbyrån CBS News. 59 personer har dött och över 500 skadats i skjutningarna. 64-årige pensionerade revisorn Stephen Paddock har identifierats som den misstänkte skytten.

Ett extraordinärt ögonblick har fångats på film och som visar hur en man i publiken står upp och ger mördaren ett finger av trots mitt i kulregnet, medan alla andra har slängt sig på marken.

Brittiska Independent rapporterar:

Ljudet av automateld hörs men eftersom det ekar mellan husen är det först oklart varifrån elden kommer, vilket skapar förvirring om var man ska ta skydd. Mannen i filmen står upp och försöker lyssna in och se var skytten är medan andra personer säger till honom, “get the f*ck down”.

Men den kylige konsertbesökaren följer inte rådet utan forsätter skanna av omgivningarna. När han lokaliserat skytten högt upp i hotellet mittemot ger han honom fingret medan en ny skur av kulor skjuts mot publiken. Först efter denna trotsiga gest tar mannen till slut skydd.

Titta på videon nedan:


Dela på Facebook