Annons

Mannen tafsar servitrisen på rumpan och får precis vad han förtjänar

Annons

Att jobba i krogmiljö kan ibland vara tufft och påfrestande. Du ska vara trevlig och serviceinriktad, trots att gästerna ibland kan vara otrevliga och i vissa fall rejält överförfriskade. Det är här ett typexempel på när en gäst går över gränsen och tror att han kan göra vad han vill.

21-åriga Emelia Holden jobbade på Vinnie Van Go-Go i Savannah, Georgia när mannen som var på restaurangen med sin flickvän och döttrar gick förbi och tafsade på hennes rumpa.

Han fick genast ångra sitt brott – rejält. Hon brottade ner honom och ringde polisen som kunde arrestera honom efter att ha sett filmen från övervakningskamerorna.

Guy Gropes Waitresss Bum And Gets Exactly What He Deserves Screen Shot 2018 07 19 at 13.00.33

Holden berättar om händelsen för MailOnline :

"Jag gjorde precis vad jag tyckte var bäst. Jag brottade ner killen och fick mina medarbetare att ringa polisen. Så fort poliserna såg CCTV-bilderna, arresterade de genast mannen. Han satt i arresten till måndag, så enligt min mening fick han det han förtjänade."

Holden har ett meddelande till andra kvinnor som lider av sexuella övergrepp på arbetsplatsen: 

"Allt jag vill ha av mina erfarenheter är att kvinnor vet att det är okej att stå upp för sig själva. Du har all rätt att bära vad du vill och du har verkligen alla rätt att försvara dig själv."

Titta på klippet nedan. Jag tror att den här mannen kommer tänka sig för innan han tafsar på okända kvinnor igen!

Annons