Mannen våldtog 8-åriga flickan, 6 år senare ger hon honom en ryslig överraskning

I november 2010 dömdes Zabhullah Boota, 56, för sexuella övergrepp och uppmanade ett barn under 13 år att delta i sexuell aktivitet.

Men Zabhullah fick inte sitta bakom lås och bom i England. Istället fick mannen som uppgavs vara på en 10-årings mentala nivå - flytta hem till sitt hus, tonåringen han våldtog bodde i samma område. Kan du föreställa dig? Mannen som är skyldig för att våldtagit dig är fri och hemma igen.

mannen stakkas för att våldta

I en intervju från oktober 2011 sade offrets mamma att hon kände avsky att Boota fortfarande fick bo i samma grannskap.

Mannens straff bara blev samhällstjänst och två års övervakning.

I samma intervju sa mamman om sin dotter: "Hennes oskuld togs bort. Hon litar inte på vuxna, och ett barn borde inte känna det sättet."

”Hur kunde det hända? Ett barn blir attackerat och domaren ger honom samhällstjänst. Han är en pedofil, var är rättvisan i det?”, sa mamman enligt The Telegraph And Argus.

Enligt domaren skulle Zabhullah Boota bo hemma i samband med straffet då Zabhullah hade funktionshinder och behövde sin hustrus hjälp.

Men - trots domarens övertygelse om att Boota skulle bli vräkt från sitt hem i Bradford - bodde han kvar i samma hus, 6 år senare - samtidigt som hans offer bodde kvar grannskapet.

Image result for zabhullah boota rape

6 år senare bestämde sig 14-åringen att hämnas. Hon fick till Zabhullahs hus med en köksniv och när hon fick syn på sin plågoande högg hon honom.

Zabdullah stod på sin veranda och hade sina två barn i närheten. Hugget gick rakt in i bröstet på den då 56-åriga mannen. 

Kniven skar av huvudartären i Bootas bröstkorg, men ambulanspersonalen lyckades rädda livet på honom. Flickan togs till polisstationen - hon trodde att Boota var död och var redo att möta konsekvenserna. För henne hade hennes liv ändå tagit slut när Boota våldtog henne - vad skulle hon leva för? 

Tonåringen åtalades för mordförsök. Hon erkände sig skyldig till en mindre åtalspunkt om grov kroppsskada med avsikt, och domstolen accepterade det.

Domaren, Jonathan Durham Hall, bestämde sig sedan för att inte döma ut något fängelsestraff, böter eller skadestånd till Zabhullah Boota.

Och domare sa till henne: ”Om någon försöker tvinga dig att göra det, ska jag betala det personligen”.

Domaren sa att hon hade blivit lurad av rättssystemet och skulle inte låta det hända en andra gång.

Domare Durham Hall berättade: ”Det skulle vara en skam att skicka en överlevare som dig i fängelse.”

Flickan fick istället två år på ett rehabiliteringscenter för ungdomar, skriver The Sun.


Gjorde domaren rätt att inte straffa flickan? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet!

Dela på Facebook