Människans bästa vän: Den modiga hunden offrar sitt liv och dödad 4 kobror för att rädda sin mänskliga familj!

Hundar är verkligen människan bästa vän. Det finns en okrossbar band mellan husdjur och ägare. Deras band är något liknande som bandet vi delar med familjen. Att förlora ett husdjur kan vara så smärtsamt som att förlora dina egna barn, särskilt när de dog när de försökte rädda dig.

dog1

Det var i bhubaneswar i Indien som en hund offrat sitt liv för att rädda åtta medlemmar av hans mänskliga familj. Hunden är av rasen dobermann och han kämpade en blodig strid med fyra bergskobror i timmar och dödade dem alla. Minuter efter att han hade dödat den sista ormen segnade han själv ner och dog efter att själv blivit biten upprepade gånger.

Enligt rapporter, försökte bergsormarna sent på kväll  smyga in i huset som tillhör Dibakar Raita i byn Sebekapur.

dog2

Det finns 270 arter av ormar i Indien, varav ca 60 är mycket giftiga. Varje år dör 20.000 människor på grund av giftiga ormbett i Indien.

dog4

Hunden som vaktade huset vid ingången hindrade dem och det ledde till en hård kamp mellan dem. Blod kunde ses på uteplatsen.

Hundratals människor i närliggande områden rusade till byn när nyheten spreds. Byborna la blomsterkransar på kroppen av den döda hunden och höll en begravningsprocession innan de begravde den.

Vilken modig hund! DELA gärna artikeln med dina vänner på Facebook!

Dela på Facebook