Massiv lejon och 2 taxar ställs öga mot öga, titta nu på hur savannens konung reagerar

Det har alltid varit denna stigma kring lejon och tigrar - de är aggressiva, och du borde aldrig vara nära dem. Det är det vi alltid har sagt, eller hur? Nåväl, även om vi borde avstå från att komma för nära ett av dessa djur (främst för att de är vilda, och ja, de dödar människor), finns det fall när det är helt säkert att vara runt dem. 

Det finns också fall när dessa stora katter kommer att smälta ditt hjärta med de interaktioner de har med andra djur och människor. En av dessa interaktioner är precis vad vi ska visa dig i videon nedan.

Hunden Abby, en tax, bor på en djurpark i Oklahoma. Eftersom hon bor där, är det förstått att hon känner till lejonens makt som också finns i denna vildmarkspark. Men i videon nedan är det uppenbart att hon inte är skrämd av deras gigantiska storlek (jämfört med henne) eller deras aggressiva beteende. I sin tur går hon runt i deras bur.

Denna avslöjande kan vara läskig för oss som läsare, men när du ser bilderna av Abby och lejonen ser du exakt varför det inte finns något att oroa sig för. Lejonen vet självklart att den lilla taxen inte är något hot mot dem, så det verkar som om de tycker om sitt sällskap. Bonedigger, det stora lejonet som Abby ses med, är ok att ha Abby i sin bur. När personalen såg både Abby och Bonedigger tillsammans, sa de att de aldrig förväntade sig ett så roligt och smidigt möte. Vi är säkra på att det kom som en trevlig överraskning. 

Titta på videon nedan för att se deras underbara vänskap, det är bara så gulligt.


Dela på Facebook