Matte ber schäfern att hämta sin favoritleksak - var inte beredd på hans oväntade svar

Som hundägare så är det svårt att låta bli att skämma bort dina pälsungar. Oavsett om det är att köpa godis eller roliga leksaker så är det alltid underbart att se vår hunds glada reaktioner när de får dessa små presenter. Om du är som de flesta hundägarna så har din hund förmodligen en låda full av dyra leksaker som du har köpt till dem.

Även fast hunden har fem, tolv eller tjugo leksaker så har de nästan alltid en som är deras favorit. Maverick den tyska schäferhundens favoritleksak får hela internet att skratta. 


I videon här nedan sitter Maverick i sin familjs vardagsrum bredvid en hundsäng med en hög full med färgglada leksaker som ligger ovanpå. Hans mamma som filmar ställer den fina hunden en väldigt enkel fråga.

"Av alla dessa leksaker, vilken tycker du mest om?" frågar hon Maverick.

Först så verkar det vara ett tufft beslut han måste göra då han har ett par dussin leksaker att välja mellan. Men sen tittar han på hundsängen och hämtar sin favoritleksak som är en liten pappersbit som han glatt tuggar på. 

Av alla de färgstarka och högljudda leksakerna valde Maverick ett papper som borde ha varit i soporna istället för att gömma sig bland alla leksaker. Men av en anledning så är det hans absolut favoritsak att leka med.


Han tar med pappersbiten till sin andra hundsäng där han börjar dra ut de krispiga pappret och sliter sönder den i små strimlor. Man hör hur hans mamma suckar i bakgrunden av videon men hon kan inte låta bli att älska hans dumma val av leksak.

Det är verkligen inte förvånande att hunden bestämde sig för ett så ödmjukt val i leksak. Tyska schäferhundar är glada, intelligenta och lojala hundar som skulle vara mer än nöjda med att bara sitta vid din sida hela dagen utan några leksaker alls.

Titta på den korta underbara videon här nedan på Mavericks val av leksak. Åtminstone så vet mamman nu att hon kan spara lite pengar och hålla sig till en mycket enklare form av underhållning!

Vänligen dela detta med dina vänner och familj.


Dela på Facebook