Mcdonalds nya superlansering – megahinkar med 48 Mcnuggets

Ifall du räknar dina nuggets och även om du gör det så innehåller denna hink 48 nuggets. Strax över två tusen kalorier totalt.

I USA kan du redan beställa en 40-bit McNugget måltid som inte är så konstigt egentligen, Men i Japan är det mesta du kan få är en 15-delars set. Detta är inte den största McNuggets måltiden McDonalds har erbjudit: en tidsbegränsad kampanj under Super Bowl kunde man beställa 50 stycken McNugget.

ww1

På samma sätt är den här kampanjen också här på en begränsad tid. Den finns bara i Niigata Prefecture som ligger i Japan med den nyligen lanserade popgruppen NGT48, Niigata är känd för sin populära idol enhet AKB48. Grupper tenderar att ha runt 48 medlemmar (ibland mer, ibland mindre), som delas upp i olika grupper. Det är en hel del idoler. Det är okej, det är en hel del nuggets. Fyrtioåtta nuggets liksom.

Som Naver förklarar att när NGT48 blev kända så kallade människor på nätet I Japan gruppen för "Nugget 48" därav kampanjen.

Yahoo! News Japan rapporterar att 48-bitars hinkarna börjar säljas i Niigata december för ¥ 1800 (ungefär 130 kr). Hinkar är begränsade och det är en hel massa kyckling, så ta med en vän! Eller, förfan, fyrtiosju.

Dela på Facebook