Med detta enkla trick kan du lindra din tinnitus på under 1 minut

Tinnitus är mycket ansträngande för de som drabbas. Många lider av konstant knastrande och pipande ljud i öronen och det kan orsaka både psykiska och fysiska plågor. Det värsta av allt är att det inte finns något riktigt botemedel som fungerar för alla.

Men nu har detta trick börjat spridas på Internet och det verkar verkligen fungera för de flesta människor - och du kan göra det själv hemma!

Tinnitus är ett funktionshinder som påverkar många människors liv. Människor som lider av tinnitus beskriver det ofta som mycket svårt att leva med. Tinnitus orsakar störd nattsömn, irritationskänslor och brist på koncentration.

En som har tinnitus känner sig också ofta trött och deprimerad. Det är vanligt med muskelspänningar och ofta påverkar symtomen livskvaliteten negativt.

Förtvivlan är också en utbredd känsla bland de drabbade, eftersom det inte finns något riktigt botemedel - oftast kan man bara hoppas på att få lindring genom kognitiv beteendeterapi, medicinering eller en speciell hörapparat.

Men detta trick kan förändra liv - så här gör du:

1. Placera handflatorna mot ett bord. Lägg pekfingret över långfingret, och sedan pekfingret mot bordet.

2. Placera sedan händerna över öronen.

3. Sedan gör du samma "knäppande" rörelse med fingrarna som du gjorde på bordet, men på baksidan av huvudet med handflatan över öronen. Upprepa 50 gånger.


Många människor som har drabbats av tinnitus har under flera år har försökt detta trick och för första gången på länge upplevt att symptomen avtagit. Men det är bara tillfälligt, men även en kort period utan symtom är värdefull för dem som lider konstant.

I videoklippet nedan kan du se tekniken och se reaktion och lättnad när de hör tystnaden.

DELA gärna detta fantastiska trick med alla du känner!


Dela på Facebook