Annons

Militärmaken dör på fältet. Då upptäcker änkan dolda filer till henne och dottern i datorn

Annons

Emma Weaver mottog nyheter som ingen hustru till en soldat någonsin vill ta emot - hennes man, Todd Weaver, hade dödats av en explosion i Afghanistan år 2010.

Trots att den här historien är några år gammal, kommer känslan och meningen bakom budskapet som han lämnat, aldrig bli gammal. Det förtjänar att ses över och vidarebefordras.

Emma var inte bara förkrossad över förlusten av sin man, men han lämnade också en 9-månaders flicka som heter Kylie. Emma sörjde över sin man, och tyvärr skulle hennes dotter aldrig lära känna pappan som älskade henne så mycket.

Två dagar efter Todds begravning öppnade Emma en bärbar dator som han bar med sig i Afghanistan. Hennes hjärta sjönk när hon såg två filer med namnet "Kära Emma" och "Kära Kylie."

Todd hade ett farvälbrev till sin fru och dotter om något hände med honom. Han visste att om hans fru hittade dessa filer, så skulle han inte längre vara på den här jorden.

Det första brevet var skrivet till hans fru:

”Kära Emma:

Om du läser detta, antar jag att jag inte lyckades med att ta mig hem och därför kunde jag inte påminna dig om hur mycket jag älskar dig.

Jag älskar dig så mycket älskling och jag kommer alltid att älska dig. Även om jag kanske inte är här just nu, ta det lugnt i det faktum att jag vakar över dig just nu.

Jag är inte borta och jag kommer alltid att vara med dig som en ande. Jag vet att den här tiden måste vara jobbig för dig, men jag vet också hur stark du är.

Glöm aldrig att Gud visste vad som var bäst för oss innan vi ens föddes. Ta det lugnt. Detta hände av en anledning. Även om du kanske inte tror det nu, kommer du att förstå det en dag.

Jag vill att du ska veta hur viktig du är för mig. Jag kunde inte begära en mer omsorgsfull, vacker och kärleksfull fru.

Minnena som vi har delat de senaste åren har varit de bästa i mitt liv. Även om det kan tyckas att mitt liv var kort, levde jag ett liv som de flesta bara kan drömma om. Jag gifte mig med den perfekta kvinnan. Jag hade en vacker dotter som överraskade mig varje dag.

Jag hade även två stora hundar – åtminstone mestadels. Jag kunde inte begära något mer. Om du känner dig ledsen, tänk istället på de minnen vi delade. Titta på vår dotter och se hur vacker hon är.

Var stark för henne. Påminn henne om pappa och berätta för henne att jag älskade henne mer än någonting annat i världen. Hennes födelse var den bästa dagen i mitt liv och hon var det bästa som någonsin hände med mig. Hennes leende representerar allt som är bra och vackert i denna värld.

Berätta för henne att pappa är i himmelen nu och kommer att vaka över henne och skydda henne varje minut, varje dag. Jag älskar dig Emma. Men var aldrig rädd för att göra vad du behöver göra för att vara lycklig. Det är så viktigt att du fortsätter att hitta lycka i ditt liv. Även om du kanske tror att det här är omöjligt just nu, ha tro.

Mycket bättre tider kommer. Du och Kiley har ett underbart liv framför er och jag är så glad att ni har delat lite av det med mig.

Jag älskar dig.

Din älskande man,

Todd”

Det andra brevet var till hans nio månader gamla dotter Kiley.

”Kära Kiley, min sötnos:

Även om du kanske inte kommer ihåg mig, vill jag att du ska veta hur mycket din pappa älskar dig.

Jag lämnade för Afghanistan när du var 9 månader gammal.

Att lämna dig var det svåraste jag någonsin har gjort.

Du är så speciell för mig älskling – du är verkligen en gåva från Gud.

Den bästa dagen i mitt liv var den dag du föddes.

Varje gång jag såg dig, började mitt hjärta smälta

Du var min älskling – mitt liv var inte färdigt förrän du föddes.

Jag är så ledsen att jag inte kommer att kunna se dig växa upp.

Men kom ihåg, din pappa är inte borta. Jag är i himlen och ler mot dig varje dag.

Du är så lyckligt lottad som har en sådan underbar mamma som tar hand om dig.

Se till att du är snäll mot henne och hjälper henne när hon behöver det.

Glöm aldrig bort hur viktig och speciell du är för så många människor.

Vi älskar dig så mycket. När du blir äldre och börjar skolan, gör ditt bästa och försök att lära dig så mycket du kan om världen du lever i.

Var alltid trevlig och omtänksam mot andra och om du är det kommer du att upptäcka att världen kommer att vara snäll mot dig tillbaka.

Du har en sådan ljus och vacker framtid framför dig.

Ha så kul. Njut av livet. Och kom ihåg, din pappa kommer alltid att vara stolt över dig och kommer alltid att älska dig.

Du är och kommer alltid att vara min sötnos.

Med mycket kärlek,

Din pappa”

Trots att Emma och Kylie önskade att de kunde få Todd hemma och i sina armar, är de så tacksamma att han lämnade dem med en så vacker bit av hans hjärta. De kommer alltid att ha något att se tillbaka på för att minnas den här fantastiska mannen.

Annons