Annons

Misshandlad gatuvalp gråter riktiga tårar när den är i säkerhet

Annons

Livet är tufft för gatuhundar. De har svårt att tillgodose de mest grundläggande behoven som mat och vatten på en daglig basis. En annan hård verklighet för dessa djur är att vissa människor ser dem som en plåga och misshandlar eller dödar dem. En bedårande liten valp med namnet Leona var nyligen offer för en sådan attack av en man som var hög på droger.


Leona slogs flera gånger av mannen trots att hon inte gjorde något för att provocera attacken. Attacken var så allvarlig att valpens liv var i fara. Den stackars hunden hittades senare på gatan oförmögen att röra sig och helt hjälplös. Hennes enda hopp var att någon skulle komma och rädda henne.


Lyckligtvis kom en sympatisk person förbi. Valpen fördes till veterinären för en akutbehandling. Leona hade flera skador och medicinska problem som var livshotande. Hennes öron var infekterade och skadorna på benen var allvarliga. Hon kunde inte stå och hade dålig balans. Leona led också av mycket smärta. Veterinären fann att valpen behövde omedelbar behandling för att överleva.


Veterinären gav henne några smärtstillande medel och det gav tårar i ögonen. Snart skulle hennes liv bli mycket bättre. Operationen på benet gick bra och hon förväntas få en snabb och fullständig rehabilitering. Valpens räddare tar nu hand om valpen tills hon adopterades av en kärleksfull familj.

Se klippet nedan:

Annons