Mobbad 15-åring ser okänd bil på uppfarten: När han ser vem det är gråter han av glädje!

Det finns många människor som är offer för mobbning från både kända och okända. Att bli utesluten på grund av ett medfödd syndrom har Austin Niehus fått känna på - på det allra värsta sättet.

Här träffar vi en tonåring som redan har genomgått många operationer både i ansiktet och huvudet. På grund av detta har han blivit mobbad - men tack vare en främling som kom på besök förändrades hans liv för alltid.

Austin Niehus föddes med en sällsynt genetisk sjukdom kallad Goldenhars Syndrome. Syndromet resulterar i ofullständig utveckling av öron, näsan, läpparna och käftbenet och är tydligt synlig för individen.

Austin har lidit av mobbning från kamrater under hela uppväxten. Eftersom syndromet är väldigt sällsynt, har Austin, som är en snäll och genomtänkt pojke, länge känt sig väldigt ensam - eftersom han inte har haft någon att relatera till sina erfarenheter.

Men en vacker dag skulle allt förändras för 15-åriga Austin. Han fick besök - och inte av vem som helst, det var av en tjej som hade samma syndrom själv. Austin väntade ivrigt på denna dag och när det äntligen var dags stod han med spända ögon och väntade vid fönstret hemma i Colorado på bilen skulle komma in på uppfarten.

”De är här!” ”Åh herregud Gud! Här kommer hon, här kommer hon!”.

Det här mötet i videon nedan är väldigt tankeväckande. Det är så trevligt att se värmen som de två ungdomarna ger varandra och vi kan bara önska dem all lycka i framtiden. 


Dela på Facebook