Mobbad pojke går ut på scenen. När han får ett sammanbrott, SE hur publiken reagerar.

Jack Higgins är bara 14 år gammal, men livet har redan gett honom en hel del hårt svårigheter. Den unga tonåringen har varit tvungen att klara av den obevekliga mobbning genom en stor del av sitt liv, på grund av hur han har ägnat mycket av sin tid. Jack har i själva verket en dröm om att bli en professionell dansare.

Hans klasskamrater tror att detta ger en grund för mobbning. De berättar för honom att dans är för flickor, att han är homosexuell och att han ska spela fotboll istället. De misslyckas med att se att dansen kräver samma atletiska disciplin och hängivenhet som fotboll.

Den mobbade pojken beslutat att delta i Britain's Got Talent, i hopp om att få sina drömmar uppfyllda. Jack gjorde ett fantastiskt, känslomässig balett show. Men det var inte det som lämnade publiken i tårar. Jack bröt samman och delade sina problem med mobbning. Medan barnen i skolan kanske skrattade hemma, gav publiken honom en empatisk stående ovationer. Simon Cowell, känd för sin självkontroll och ofta hjärtlös kritik gav Jack ett enkelt råd:

"Vet du den enda sak som mobbare inte gillar? De gillar inte när det går bra för dig. Jag kan se hur hårt du har arbetat för det här ögonblicket och jag gratulerar dig, Jack!"

Se Jacks fantastiska audition nedan och dela vidare om du också vill hylla den modiga, unge pojken!


Dela på Facebook