Mobbaren hällde superlim i flickans hår, men det hon gjorde tillbaka hyllas av en hel värld.

Det var som vilken dag som helst när Hannah Combs stod ute på skolgården och pratade med sina vänner. Plöstligt smög en pojke upp bakom henne och hällde lim i hennes hår.

hannah1

”Det började brännas direkt”, säger Hannah. ”Det kändes som mitt huvud brann. Det var hemskt”.

hannah2

Hannah pappa, en före detta militär, blev rasande över att skolan inte gjorde något åt saken.

”Jag tycker inte att min dotter ska ryckas upp och behöva byta skola på grund av vad den här killen gjorde med henne”, säger Hannahs pappa Christian. ”Det barn som gjorde det här mot henne, det är han som ska plockas bort. Han har förbruka sin chans att gå på Harker Heights när han gjorde så här”.

hannah3

Hannah och hennes mamma Jessica tog beslutet att hon skulle klippa av dotterns hår.

”Jag insåg att jag förlorade det jag gillade mest med mig själv, jag älskade mitt hår”, säger Hannah. ”Mitt hår var det enda som jag gillade med mig själv, helt ärligt. Och jag förlorade det utan att ha gjort någonting.

hannah4

Hela situationen kändes hopplös. Men när Jessica startade en Facebook-sida för sin dotter, ”Rättvisa för Hannah”, strömmade stödet in från alla håll och kanter.

”Det finns många människor som inte orkar eller kan stå upp för sig själva, och de pratar med mig om det. Det får mig att vilja hjälpa andra i samma situation. Det är fantastiskt hur många människor som stödjer mig”, säger Hannah.

hannah5

En lokal frisörska, Nikke, hörde av sig till Hannah. Hon vill fixa hennes hår gratis, som ett litet plåster på såren.

”Idag gjorde jag något som jag är väldigt stolt över. Jag klippte en ung flickas hår, eftersom något traumatiskt hände henne i skolan. Håret behöver vara rakat på ena sidan, så jag gjorde det bästa av en dålig situation”, säger Nikki.

hannah6

Hannah gillar sitt nya utseende och försöker nu använda sin nya plattform för att hjälpa andra. Genom att berätta om sin situation hoppas hon att fler vågar stå upp mot mobbarna.

hanna7

”Jag vill göra skillnad. Jag skulle vilja att folk fortsätter stå upp för sig själva. Ingen förtjänar att bli mobbad – det är inte rätt. ”Jag är bara en vanlig tjej som tror starkt på att hjälpa andra. När det kommer till mobbning ställer jag upp för alla, för det är värt det.

Vänligen DELA detta med dina vänner och familj.

Dela på Facebook