Monstret knivhögg den stackars hunden 19 gånger – 1 månad senare chockas alla av förvandlingen

Alla som har haft hundar har känt hur trevligt det är att ha en glad och trogen varelse i sitt liv. 

Det är därför vi aldrig kommer att förstå hur någon kan få sig att misshandla våra fyrbenta vänner.

Inte ens i våra mest orealistiska fantasier kan vi föreställa oss hur någon kan misshandla djur så illa att de nästan dör av påfrestningarna.

En dag fick en polis ett anrop. Det fanns en person i en kyrka som behövde hjälp. När polisen anlände till platsen fanns ingen där, men efter ett tag fick de syn på en liten hund som förblödde.

De ringde omedelbart "Humane Society of Missouri Animal Cruelty Task Force", en organisation som hjälper djur i trubbel.

Pudel-blandrasen som fick namnet Franny togs omedelbart in för behandling, och till sin fasa såg veterinären att den stackars hunden hade blivit knivhuggen 19 gånger i nacken, ryggen och bröstet skriver Fox2Now

Dessutom hade stackars Franny mycket smärta vilket ledde till chock och stor förlust av blod, och pudeln sattes under under strikt övervakning.

Veterinärerna på hjälporganisationen gjorde allt de kunde för att hjälpa henne, men var fortfarande osäkra på om Franny skulle överleva.

Men hon kämpade, och bara några dagar senare blev hon bättre.

När polisen som först hittade Franny hörde de goda nyheterna, blev han så glad att han ville adoptera henne. Det fick han gärna göra, så fort hon var tillräckligt stark nog att skrivas ut från veterinären.  

Ett fruktansvärt sorglig historia som, tack och lov, hade ett lyckligt slut.

Titta på videon nedan för att se Frannys otroliga återhämtning:


Dela på Facebook