Annons

Monstret lämnar schäfern fastkedjad bland sopor i skogen, 3 dagar senare upptäcker djurhjälten det otäcka

Annons

Det finns inte mycket som påverkar oss så starkt som när en oskyldig skadas. Och precis så börjar historien med den charmiga hunden, Genesis.

När vi läser historier som den här om Genesis, undrar vi alltid hur man kan vara så ond och okänslig att göra en sådan sak. Genesis är en ung hund som slumpmässigt hittades i skogen av en slumpmässig förbipasserande som informerade de lokala myndigheterna.

Under 3 långa dagar väntade hunden desperat på att ägaren skulle komma tillbaka efter att den hade knutits till ett träd med en sladd.


Alex Kelly, som först kom till platsen, hittade Genisis i högen av skräp – fastbunden i ett träd med en kabel, som satt tätt virad runt hundens ben.

”Hade det dröjt ytterligare en dag hade blodcirkulationen stoppats och hon hade förlorat sitt ben”, säger Alex till The Dodo.

Han lyckades till slut vinna Genisis förtroende och kunde ta bort kabeln. Det var tydligt att Genisis hade haft ett hårt liv även innan hon dumpades.

”Det är tydligt att hon fött valpar och förmodligen tjänat en massa pengar till sin ägare, det här är alltså tacken hon får”, skriver Associated Humane Popcorn Park Shelter på Facebook.

Tack vare djurräddarna har Genisis nu kunnat återgå till livet igen. Hon är lite blyg men har trots den fruktansvärda behandlingen hon fått utstå inte tappat livsgnistan eller sin kärlek till människor – vilket man kan se klippet här nedan!

Annons